Josanne Holtland

In 2019 heb ik mijn bacheloropleiding psychologie in Nijmegen afgerond. In 2020 heb ik mijn masteropleiding Klinische kinder- en jeugdpsychologie afgerond. Deze combinatie van studies zorgt ervoor dat ik beschik over kennis wat betreft de behandeling van kinderen, jeugdigen en volwassenen. Sindsdien ben ik werkzaam geweest in zowel de basis- als specialistische geestelijke gezondheidszorg in achtereenvolgens Heerde en Arnhem.

In januari 2023 ben ik gestart met de postacademische vervolgopleiding tot gezondheidszorgpsycholoog. Ten behoeve van deze opleiding ben ik één dag per week werkzaam bij Psychologenpraktijk Neomai in Blerick. Verder werk ik drie dagen bij een praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie in Nijmegen/Bemmel.

Na mijn opleiding heb ik verschillende aanvullende cursussen gevolgd (o.a. de basiscursus Cognitieve gedragstherapie, EMDR en ACT). In mijn behandeling kan ik gebruik maken van deze verschillende vormen van therapie. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om goed te luisteren naar jouw hulpvraag en focus ik mij graag op het jou weer zoveel mogelijk terugzetten in je eigen kracht. Ik vind het dan ook erg belangrijk om goed te luisteren naar jouw wensen.