Bart Becker 


In 2017 heb ik de masteropleiding Gezondheidszorgpsychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond.
Daarna heb ik de opleiding tot sportpsycholoog gevolgd en gewerkt in een ziekenhuis op de afdelingen medische psychologie en psychiatrie. Net als met sporters blijf ik in mijn werk in de GGZ graag mensen actief en buiten de gesprekskamer uitdagen om zo samen op een ervaringsgerichte manier op te merken waar iemand in vastloopt.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt in een gespecialiseerde GGZ-instelling voor mensen met die vast zijn gelopen met chronische pijnproblematiek.

Sinds maart ben ik werkzaam bij Neomai, zowel in de vestiging in Blerick als Nijmegen waar ik tevens de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog volg. Doormiddel van opleidingen en eerdere werkervaring heb ik mij voornamelijk gespecialiseerd in angstklachten, traumaklachten en de combinatie van mentale en lichamelijke klachten.

Ik werk vooral aan de hand van cognitieve gedragstherapie (CGT) en mentalisation based therapy (MBT), waarbij ik elementen gebruik van acceptance and commitment therapy (ACT) en schematherapie. 

Samen zullen we vanuit jouw hulpvraag doelen opstellen en actief aan de slag gaan. Ik vind het belangrijk te blijven afstemmen hoe jouw behandeling vorm krijgt, zowel gedurende de intakefase als tijdens de behandeling zelf. Onderdeel hiervan is of we meer klacht- of persoonsgericht zullen werken. Dit op jouw eigen tempo waarbij ik je op een directe en open wijze zal ondersteunen.