Nathasja van Kesteren

In 2017 ben ik afgestudeerd van de Masteropleiding Klinische Psychologie aan de Open Universiteit in Nijmegen. Vervolgens ben ik als POH-GGZ in verschillende huisartsenpraktijken aan de slag gegaan. In 2019 ben ik gaan werken bij ZZG Zorggroep in de regio Wijchen, in verschillende verpleeghuizen voornamelijk op afdelingen waar sprake is van psychogeriatrie

In september 2022 ben ik gestart met de postacademische vervolgopleiding tot gezondheidszorgpsycholoog. Ten behoeve van deze opleiding ben ik sinds mei 2023 één dag per week werkzaam bij Psychologenpraktijk Neomai te Blerick.


In het kader van de behandeling hanteer ik het principe dat jij jezelf en het probleem waar je tegenaan loopt het beste kent, dat je zelf de richting en invulling aan de behandelgesprekken kunt vormgeven met ondersteuning van mij als therapeut. Samen doorlopen we het proces van persoonlijke groei en ontwikkeling om zo je klachten te verminderen.

In het proces maak ik gebruik van verschillende behandelstrategieën. Zo zal er o.a.  gewerkt worden met cognitieve gedragstherapeutische en oplossingsgerichte elementen. Daarnaast komen mogelijk bibliotherapie, onderdelen vanuit de ACT, (imaginaire) exposure, ontspanningsoefeningen, mindfulness en psycho educatieve methoden bij het terugvinden van je persoonlijke balans aan bod.


Op de maandagen ben ik werkzaam op de locatie te Blerick.