Michiel Linssen

 Sinds 2008 ben ik werkzaam als GZ-psycholoog (BIG) in de eerstelijns GGZ (tegenwoordig Basis GGZ) in verschillende gezondheidscentra en huisartsenpraktijken. Ik werk generalistisch (alle problemen, licht of ernstig, kort of langdurig van aard) en oplossingsgericht. Ik ben gespecialiseerd in kortdurende behandeling met name bij ingewikkelde en al lang bestaande problemen, waarbij eerdere behandelingen onvoldoende resultaat hebben gegeven. Mijn aanpak is persoonsgericht (zorg op maat), waarbij we samen werken aan de doelen van de cliënt. Ik ben zeer goed thuis in de wetenschappelijke ontwikkelingen op therapiegebied en verschillende therapievormen en probeer dat continu te vertalen naar de praktijk en iedere individuele cliënt.

Recent ben ik gevisiteerd door onze branche- en beroepsvereniging LVVP en voldoe daarmee aan alle kwaliteitseisen.

Naast behandelaar werk ik als docent voor de opleiding tot GZ-psycholoog in Rotterdam (RINO groep) en Nijmegen (Radboud CSW) waarbij ik les geef over kortdurend en generalistisch behandelen. Daarnaast verzorg ik nascholingen over persoonsgericht behandelen (Radboud CSW) en geef ik lezingen en workshops op congressen.

 

Ik werk alleen in Nijmegen: op maandag en vrijdag in het Wijkgezondheidscentrum Lindenholt en op woensdag en donderdag in het Medisch Centrum St. Jacobslaan.